laadun ja
elintarviketurvallisuuden
asiantuntija

elintarviketurvallisuus ja laatu

Me tunnemme standardit ja osaamme soveltaa niitä käytännössä.

Yritysten toimintaympäristö muuttuu ja tahtotila toiminnan kehittämisen osoittamiseksi on kasvanut.
Hyödyntämällä laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien kehitysmenetelmiä kilpailukykynne kasvaa parantuneen laadun ja kehittyneiden toimintatapojen vaikutuksesta.

Toimintatapoja ja –malleja kehittämällä asiakkaamme saavat pysyviä toimintatapoja turvallisempaan ja laadukkaampaan elintarviketuotantoon. Riskitekijöitä minimoidaan ja tuotteiden laatu saadaan nostettua oikealle tasolle, ylilaatu välttäen.
Me autamme teitä kehittämään toimintaanne ja osoittamaan että toimintanne on standardien vaatimusten mukaista.

Voimme kehittää elintarviketurvallisuus-, laatu-, ympäristö ja työturvallisuusjärjestelmänne sertifiointitasolle; FSSC22000, ISO22000, IFS, BRC, ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 kehitysmenetelmät kauttamme.

Meiltä saatte myös menetelmät osoittaaksenne vastuullisen kalastuksen MSC ja kalanviljelyn ASC jäljitettävyystandardien hallinnan.